Videotéka FilmBox+ s aktualizací aplikace pro televizory LG, vyřešila závažný problém

23. prosinec 2021

Společnost SPI International, která je provozovatelem kanálů FilmBox a dalších, aktualizovala v uplynulých dnech svou online videotéku dostupnou v televizorech jihokorejské společnosti LG. Úplně se však problémům nevyhnula.

Majitelé televizorů LG mohli v uplynulých dnech u svého zobrazovače objevit oznámení, že je k dispozici aktualizace pro některé aplikace. Tato novinka se tentokrát týkala i online videotéky FilmBox+. V televizorech LG již nějakou dobu nebylo možné přehrávat například dostupné televizní kanály. Po stisknutí konkrétního programu se objevila pouze černá obrazovka s načítacím kolečkem, k samotnému streamování však už následně nedošlo.

V rámci aktualizované aplikace je možné programy nejen přehrávat, ale například i zvolit konkrétní jazykovou stopu – tato možnost je k dispozici například u tureckého kanálu Dizi – nebo přepínat mezi jednotlivými stanicemi v programovém průvodci. Závažnější problém trápí aplikaci FilmBox+ pro Android TV, konkrétně v multimediálním centru nVidia Shield Pro. Zde se objevuje po spuštění pouze chybová hláška a dál se již v aplikaci nic neděje.

autor: lukpo
Spustit audio

Související