Stanice FilmBox Stars HD v nabídce streamingové služby FilmBox+

4. březen 2022

Nabídka streamingové služby FilmBox+ pro české a slovenské předplatitele se rozšířila od úterý 1. března o místní verzi tematického kanálu FilmBox Stars, která nahradila doposud dostupnou regionální mutaci. Tato podoba kanálu je uzpůsobena přímo pro lokálního diváka, je k dispozici v HD rozlišení a cíli primárně na ženy.

Rychlá reakce společnosti SPI International/FilmBox je v tomto případě poměrně příjemným překvapením. Kanál FilmBox je doposud ve streamingové službě FilmBox+ dostupný pouze ve standardní kvalitě obrazu, byť by jeho překlopení do HD prakticky nic nebránilo. Lokální verzi stanice FilmBox Stars zařadily ve Full HD rozlišení například operátoři Kuki, Nej.cz, Telly nebo Vodafone. Tato verze obsahuje pouze českou jazykovou stopu.

Streamingová služba FilmBox+ umožňuje v současné době sledování celkem třinácti programů společnosti SPI International/FilmBox. Jde prakticky o kompletní portfolio dostupné v našem regionu, logicky však bez programů EroX a EroXXX, které jsou určeny výhradně divákům starším osmnácti let. Jedná se o erotické stanice. HD rozlišení dostupných kanálů si předplatitelé užijí v aplikacích pro Smart TV, Android TV nebo Apple TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související