Stanice MTV 80s v nabídce T-Mobile TV, doplnila další hudební kanály

13. prosinec 2021

Společnost T-Mobile začala ve své nabídce konečně šířit chybějící hudební stanici MTV 80s. Po přítomnosti MTV 90s a MTV 00s tak byla absence tohoto kanálu poměrně překvapivá. Šlo však o pozůstatek z doby, kdy tyto dva programy fungovaly ještě pod svými původními názvy a nešlo o dekádové stanice. Program je součástí tarifů L a XL.

MTV 80s byla zařazena prozatím na programovou pozici 207, tedy mimo ostatní hudební programy společnosti ViacomCBS. Naopak kanály MTV včetně dalších dekádových stanic slze najít na předvolbách 194 až 198. Divák tak musí dát větší pozor, aby novinku v nabídce T-Mobile TV nepřehlédl. Jedinou tematickou stanicí, která chybí v programovém rastru televizní služby je koncertní a videoklipová MTV Live vysílající jako jediná v HD rozlišení.

Jak z názvu programu MTV 80s vyplývá, stanice přináší různé hudební bloky s videoklipy výhradně z doby osmdesátých let 20. století. Pokud klientům T-Mobile TV nevyhovuje aktuální program, mohou pochopitelně využít zpětného zhlédnutí, které je stejně jako u dalších programů k dispozici. Stanice MTV 80s byla zařazena do tarifů L a XL. Chybí tak pouze v nejnižší nabídce M. Zákazníci mohou dále sledovat například i stanice Óčko.

autor: lukpo
Spustit audio

Související