T-Mobile TV mírně roste, na konci třetího kvartálu letošního roku měla 210 tisíc klientů

12. listopad 2021

Satelitní a internetová televize společnosti T-Mobile měla na konci třetího kvartálu letošního roku 210 tisíc klientů. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které dnes firma zveřejnila. Řádově ji oproti druhému kvartálu přibylo opět několik tisíc zákazníků.

Telekomunikační operátor T-Mobile zaznamenává v letošním roce mírný růst své satelitní a internetové televize. V prvním kvartálu zůstal těsně pod dvousettisícovou hranicí, o čtvrt roku později se mohl pochlubit 205 tisíci klienty. Aktuální hospodářské výsledky opět potvrzují mírný růst s výsledkem 210 tisíc zákazníků. Operátor v materiálech pro novináře nerozlišuje, jaký je poměr mezi satelitní a internetovou TV, většina klientů však využívá druhou verzi.

Ze zveřejněných hospodářských výsledků vyplývá, že v meziročním srovnání narost počet klientů T-Mobile TV o 26 tisíc, a to z tehdejších 184 tisíc na již výše uvedených 210 tisíc. Internetovou verzi platformy si mohou zájemci „naladit“ nejen na vlastní síti operátora, ale de facto na kterémkoliv internetovém připojení. Satelitní verze T-Mobile TV je pak k dispozici na pozici 1 stupeň západně, družice Thor, kde fungují i konkurenční služby freeSAT a Telly.

autor: lukpo
Spustit audio

Související