Stanice Nova 2 se přejmenuje na Nova Fun, odstartuje Nova Lady pro ženy

4. srpen 2021

Mediální skupina Nova chystá na podzim změny v portfoliu svých tematických kanálů. Půjde nejen o start stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4, ale i zahájení vysílání Nova Lady určené ženám. Z Novy 2 bude Nova Fun.

„Rozhodli jsme se jít cestou mediální skupiny budoucnosti. Chceme se soustředit na nové technologie a inovace. V následujících týdnech a měsících spustíme tři nové televizní stanice,“ uvedl na začátek tiskové konference Jan Vlček, generální ředitel TV Nova. Půjde nejen o nové tematické stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4, ale i Nova Lady. Stanice mediální skupiny zároveň dostanou na podzim novou vizuální podobu.

Tematické kanály skupiny Nova včetně televize Nova Lady

„Stanici Nova Lady uvedeme na podzim a podrobnosti prozradíme později. Jak z názvu programu vyplývá, bude věnovan ženskému publiku,“ konstatoval Alan Záruba, kreativní ředitel skupiny Nova. Zástupci mediální skupiny neodhalili žádné další informace, nicméně lze předpokládat, že program bude k dispozici i v pozemním vysílání, a to konkrétně DVB-T2 multiplexu 24. Stanice se tak stane přímým konkurentem programu Prima Love.

Nova bude na podzim posilovat také svou on-line videoplatformu Voyo. Pokračovat zde bude v původním duchu seriál Ordinace v růžové zahradě 2 a objeví se zde nový formát Voyo Original, což budou tituly vznikající přímo pro tuto službu. Patřit sem budou nejen seriály, ale například i dokumenty nebo reality show. Od podzimu se budou moci diváci seznámit také s novou podobu zpravodajského studia, které zároveň nabídne i velkou část pro sportovní přenosy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související