Televize Kuki vyřadí FashionBox z volitelné nabídky, zařadí stanici Nova Lady

30. září 2021

Z volitelné nabídky internetové televize Kuki od zítřka, pátku 1. října, zmizí stanice FashionBox, která je klientům dostupná ve vysokém rozlišení. Operátor zároveň potvrdil zařazení připravované stanice Nova Lady.

Nova Lady bude zákazníkům televize Kuki dostupná ve vysokém rozlišení (HD). Jde o prvního operátora placené služby, jejíž zařazení do nabídky potvrdil. Následovat pochopitelně budou i další. Nova Lady tak v placených službách bude standardně k dispozici ve vysokém rozlišení, v DVB-T2 multiplexu 24 ve formátu 960x540p. Podle nasazené promo smyčky je start nové celoplošné televize avizován na pondělí 18. října.

Z volitelné nabídky kanálů Kuki pak vypadává módní stanice FashionBox HD. Jejím provozovatelem je společnosti SPI International, která stojí také za kanály FilmBox. Jejich většinovým majitelem se brzy stane skupina Canal+, která stojí v České republice a na Slovensku za značkou placené televize Skylink. FashionBox HD je možné sledovat také na online platformě FilmBox+. Na promo pozici bude v říjnu stanice Cartoon Network HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související