Streamingová služba Disney+ odstartuje v Česku a na Slovensku letos v létě

26. leden 2022

V průběhu letošního léta odstartuje v České republice a také na sousedním Slovensku streamingová služba Disney+. Dnes to oznámila společnost The Walt Disney Company. Podle doposud neoficiálních informací se předpokládalo, že to bude v rozmezí mezi květnem a zářím. Aktuálně je Disney+ k dispozici v osmnácti zemích Evropy.

Společnost The Walt Disney Company dnes potvrdila, že spustí svou streamovací službu Disney+ letos v létě ve 42 zemích a dalších 11 teritoriích v rámci regionu Evropa, Blízký východ a Asie (EMEA). Mezi nové země, kde se představí Disney+, patří řada evropských zemí včetně České republiky, Slovenska, Polska či Maďarska, ale například i Jižní Afrika, Turecko či Spojené arabské emiráty.

Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které zná celý svět, ale i exkluzivní originální obsah a tisíce pořadů a epizod z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavní obsah z produkce značky Star. Společnost Disney pracuje již řadu měsíců na lokalizaci. Ve službě již ve velkém přibývají filmy a seriály s titulky, případně také dabingem. Cena předplatného v Česku prozatím oznámena nebyla.

autor: lukpo
Spustit audio

Související