Zmizelá, Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Těžká váha. Na Disney+ přibyly další filmy v češtině

3. leden 2022

Streamingová služba Disney+ dorazí letos také do České republiky a v její nabídce se před koncem loňského roku objevilo několik filmů lokalizovaných formou dabingu. Jedná se o několik let staré snímky, které si získaly u diváků popularitu. Přítomnost dabingu si mohou otestovat například zájemci, jenž si službu platí například přes německý účet.

Přesto, že na Disney+ si zájemci v České republice budou muset oficiálně ještě počkat, předplatitelé této služby se zahraničními účty již mohou sledovat pokračující lokalizaci některých titulů, která probíhá od loňského podzimu.

S českým dabingem se na Štědrý den objevily v nabídce čerstvě zařazené filmy Zmizelá s Rosamund Pike a Benem Afleckem, Revenant: Zmrtvýchvstání, který přinesl Leonardu DiCapriovi konečně Oscara, nebo Těžká váha s Russellem Croweem a Renée Zellweger. Na Silvestra se pak v sekci Star objevily s lokalizací Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda.

Dle portálu Dsny.pl je v současné době na Disney+ umístěno jedenáct filmů s českým dabingem, i podle portálu Digitální rádio je ale těchto snímků reálně více. Chybí například zmiňovaná Zmizelá nebo Revenant. s titulky jsou pak v nabídce další, necelé tři desítky titulů. Disney+ přidává v rámci standardního předplatného i filmy v Ultra HD rozlišení. Týkalo se to například taktéž oscarového snímku Země nomádů s herečkou Frances McDormand.

autor: lukpo
Spustit audio

Související