Streamingová služba FilmBox+ k dispozici i pro multimediální centrum Apple TV

20. červenec 2021

Společnost SPI International dokončila schvalovací řízení aplikace FilmBox+ pro multimediální centrum Apple TV. Pro nalezení je nutné zadat její název v kategorii Hledat. Po ukončení podpory původní aplikace byl FilmBox+ na Apple TV nedostupný.

Přítomnost aplikace si redakce portálu Digitální rádio ověřila na Apple TV 4K nové generace, která byla vydána před několika týdny. Samotné datum vydání FilmBox+ pro platformu americké společnosti je datováno k 21. červnu. Majitelé Apple TV tak mohou nyní přehrávat nejen filmy z on-line videotéky, ale také sledovat živě streamované programy včetně zatím málo rozšířené stanice Gametoon.

FilmBox+ je na zařízeních připojených k internetu poměrně rozšířen. Má aplikaci například pro hlavní značky populární v Česku – Samsung a LG, dále je k dispozici například i pro Android TV a pochopitelně i mobilní zařízení s operačními systémy Android a iOS. Předplatitelé mohou tuto videotéku sledovat také přímo prostřednictvím svého webového prohlížeče. Nutné je zadání přihlašovacích údajů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související