Streamingová služba Rakuten TV odpojila ke konci roku 2021 několik programů

4. leden 2022

Z nabídky streamingové služby Rakuten TV, která obsahuje také několik bezplatně šířených programů, zmizelo tuzemských divákům několik stanic. V následujících dnech zároveň dojde i k ukončení příležitostných programů, které fungovaly v průběhu vánočních svátků, a jejich návratu ke klasickému vysílání.

Majitelé chytrých televizorů s aplikací Rakuten, jejíž součástí je i bezplatný streaming některých tematických stanic, přišly koncem roku 2021 o možnost sledování několika z nich. Z nabídky zmizely konkrétně lifestylové kanály Hollywood Reporter, Billboard a Venn a také hudební televize Latido Music. Poslední zmiňovaná stanice byla donedávna i součástí konkurenční služby Plex, kde byl ovšem program v uplynulých týdnech také ukončen.

Do standardního režimu se pak vrací nabídka některých hudebních kanálů Stingray, které přibližně od začátku prosince nabídly divákům sváteční atmosféru. Stanice Stingray Hot Country fungovala dočasně s dodatkem Christmas, na pozici Stingray Naturescape byl dočasně místo přírodních motivů umístěn hořící krb apod. Právě hudební stanice jsou pro tuzemského diváka z pohledu nabízených kanálů tím nejzajímavějším, co je k dispozici.

autor: lukpo
Spustit audio

Související