Streamingová služba Rakuten TV opět bez ukrajinských programů

15. prosinec 2022

Dva měsíce po předchozí programové změně zmizela z nabídky streamingové služby Rakuten TV opět ukrajinská stanice ICTV. Stanice byla odstraněna z elektronického programového průvodce bezplatné televizní nabídky začátkem prosince, není to však poprvé. Stanice šířené prostřednictvím Rakuten TV se více méně nemění.

V současné době není možné říci, zdali se ukrajinská stanice do nabídky služby Rakuten TV vrátí. Japonská společnost, která službu provozuje, čas od času některý z kanálů odstraní, aby ho pak po čase opět divákům vrátila. Toto se stalo v minulosti například s australskou zpravodajskou televizí Ticker News a krátce také kanálem Reuters. Služba pochopitelně funguje i v České republice, jinak bychom o ní na našich webových stránkách neinformovali.

Rakuten TV má na řadě dálkových ovládačů standardně své tlačítko. Funguje zejména jako online videopůjčovna. Jako jedna z prvních služeb na našem trhu začala nabízet zájemcům několik let na zpět tituly také v Ultra HD rozlišení. Mezitím se tento formát stal již standardem. Z konkurenčních služeb je možné mimo jiné Disney+ nebo Apple TV+. Nabídka bezplatných kanálů je ve službě Rakuten TV k dispozici zejména jako doplňková služba.

autor: lukpo
Spustit audio

Související