Streamingová služba Sportstribal s nabídkou nových stanic, skončil Channel Fight Masterclass

16. listopad 2022

Bezplatná streamingová služba Sportstribal, která působí také v České republice, upravila v uplynulých dnech nabídku dostupných programů. Službu mohou využívat majitelé televizorů nebo multimediálních zařízení připojených k internetu, k dispozici je také přes webový prohlížeč. K dispozici je bez české lokalizace.

Čerstvou novinkou ve službě Sportstribal je tematický kanál Proffesional Fighters League, zkráceně označený jako PFL. Webové stránky této organizace je možné najít na adrese https://www.pflmma.com/. Jak název PFL napovídá, tematická stanice se orientuje výhradně na bojové sporty spojené s MMA. PFL nabízí zápasy v šesti váhových kategoriích včetně jedné věnované ženám. Přenosy jsou k dispozici v celkem 160 zemích po celém světě.

Pod novým označením je k dispozici stanice Extreme Sports Channel známá velmi dobře také zákazníkům tuzemských placených služeb. Zájemci jí zde nově najdou jako Extreme Channel+. Z programové nabídky byl zároveň vyřazený program Channel Fight Masterclass. Zastoupení bojových sportů v nabídce Sportstribal je však uspokojující. Všechny programy v nabídce jsou k dispozici sice bez lokalizace, ale zato ve vysokém rozlišení obrazu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související