Streamovací službu FilmBox+ trápí problémy, na Android TV je úplně nefunkční

31. srpen 2021

Služba FilmBox Live, která byla předchůdcem dnešního FilmBoxu+, již nevyhovovala potřebám dnešního zákazníka placených služeb a provozovatel letos konečně přešel na novou platformu. I zde se ale tato videotéka SPI International potýká s některými problémy.

FilmBox+ zapracoval na filmové nabídce a v posledních letech došlo co do filmových titulů k výraznému zatraktivnění služby. Technicky však bohužel služba stále naráží na některé problémy. Tím aktuálně nejzásadnějším je zcela nefunkční aplikace na platformě Android TV. Tuto skutečnost si ověřila naše redakce na multimediálním centru nVidia Shiled Pro z roku 2019. Po spuštění služby se objeví pouze chybová hláška „404 Error! Something went wrong. Try Again“.

Na platformě WebOS pro televizory LG, kde je služba pochopitelně také k dispozici, jsou pro změnu nefunkční streamy některých kanálů. Po zvolení odpovídající kategorie se divákovi objeví na obrazovce pouze načítací kolečko, ale ke spuštění daného programu již nedojde. Nedávno se FilmBox+ rozšířil na platformu Apple TV. Graficky přehledná aplikace vypadá, že alespoň zde je funkční. Překvapivá je nicméně skutečnost, že provozovatel nabízí například stále stanici FilmBox pouze ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související