T-Mobile TV narostla meziročně téměř o 50 procent, blíží se ke 200 tisícům klientů

12. listopad 2020

Službu T-Mobile TV je možné využívat buďto v internetové nebo satelitní verzi. Díky spolupráci se společností Slovak Telekom patřící do stejné telekomunikační skupiny, se T-Mobile dostal například k programům Comedy House, Digi Sport nebo BBC Earth.

Televizní službu operátora T-Mobile využívalo na konci třetího kvartálu letošního roku 184 tisíc zákazníků. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které dnes firma zveřejnila. Tato cifra je celkovým součtem počtu klientů s IPTV i satelitní variantou. Operátor dále uvedl, že meziroční nárůst zákaznické základny T-Mobile TV je 48,4 procenta. Firma nedávno převedla klienty na novou platformu T-Mobile TV GO, která pro ně znamenala mimo jiné změnu uživatelského prostředí. Za komplikace při migraci nabídl přístup do své videotéky.

T-Mobile TV je možné využívat jak na síti telekomunikační firmy, tak i jiných operátorů. V dnešní době jde u standard prakticky u všech televizních služeb, které fungují přes internet. Díky úzké spolupráci se společností Slovak Telekom, která patří do skupiny Deutsche Telekom, se objevily v nabídce například stanice, jako jsou Comedy House, LaLa TV, ale také Digi Sport 1 a 2 nebo dokumentární BBC Earth. Tuto stanici má dokonce T-Mobile na českém trhu v nabídce exkluzivně. K dispozici jsou titulky, nebo dabing.

autor: lukpo
Spustit audio

Související