T-Mobile zpřístupnil tematickou stanici TV Paprika širšímu publiku

6. prosinec 2018

Součástí základní nabídky se stala kulinářská televize jak v případě IPTV, tak u satelitní varianty dostupné přes družici Thor.

Tematický kanál TV Paprika je od pondělí 3. prosince dostupný pro širší publikum televizních služeb společnosti T-Mobile. Stanice byla nově přesunuta z balíčku L do základní nabídky S. T-Mobile na nedávném setkání s novináři oznámil, že eviduje okolo 70 tisíc zákazníků svých televizních služeb, přičemž nejvíce – 65 tisíc – jich má IPTV. TV Paprika je součástí jak této verze televizní nabídky, tak i satelitní varianty dostupné z družice Thor, pozice 1 stupeň západně. Provozovatelem stanice je společnost AMC Networks International. 

Současné portfolio firmy nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport 1 a Sport 2; dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně služeb s vysokým rozlišením na vyžádání (VOD) a verze pro mobilní telefony. TV Paprika není prozatím pro operátory dostupná v HD kvalitě, nedávno se však dočkala své lokální verze.

autor: lukpo
Spustit audio

Související