T-Mobile TV získala v posledním kvartálu loňského roku čtyři tisíce nových klientů

24. únor 2022

Televizní služba společnosti T-Mobile, která je k dispozici buďto v IP verzi, případně prostřednictvím satelitu, měla na konci loňského roku 214 tisíc zákazníků. Ukázaly to dnes zveřejněné hospodářské výsledky firmy. Vyplývá z toho, že oproti předchozímu kvartálu firma získala pro tuto platformu čtyři tisíce nových klientů.

T-Mobile se v rámci tiskové zprávy pochválil zejména meziročním nárůstem, který činí pětadvacet tisíc klientů. Zatímco na konci roku 2020 jich měl operátor 189 tisíc, ve stejném období o dvanáct měsíců později to bylo 214 tisíc. „T-Mobile TV přes IPTV nebo satelitní služby – oproti předchozímu roku vzrostl jejich počet o 13,2 %,“ uvedla firma. Na konci třetího kvartálu loňského roku měl operátor T-Mobile 210 tisíc klientů své televizní služby.

Změny v letošním roce se samozřejmě do zveřejněné zákaznické základny ještě nepromítly a případný posun bude známý až za čtvrt roku. Zásadnější změnou bylo prodloužení dohody se společnosti AMC Networks, která však již neobsahuje programy TV Paprika a CBS Reality. Koncem loňského roku T-Mobile zařadil do nabídky hudební program MTV 80s, naopak v ní chybí nové celoplošné stanice Nova Lady a Prima Show spuštěné na podzim.

autor: lukpo
Spustit audio

Související