Televize Kuki: Nové programy a překlopení několika standardních verzí do vysokého rozlišení

30. červenec 2019

Klienti operátora mají k dispozici mimo jiné nově všechny hudební kanály Óčko, a to včetně stanice Óčko Black. Na samostatné programové pozici už vysílá i Leo TV HD, naopak EroX HD byl vyřazen.

Provozovatel internetové televize Kuki provedl v pondělí 29. července několik změn ve své programové nabídce. Do vysokého rozlišení byla překlopena v základním balíku, který je označován jako Povinné, stanice FilmBox. Pro tuto změnu tedy nemusel zákazník nic dělat, protože se jedná o nabídku, jež je pro všechny klienty společná. Významnější jsou pak novinky v sekci volitelných kanálů, které si mohou zájemci změnit vždy jednou měsíčně.

Do vysokého rozlišení byly překlopeny stanice Óčko, Óčko Star a Óčko Expres. Zcela novými kanály v nabídce jsou Óčko Black HD, Hobby TV HD a WAR Svět válek. Leo TV HD a Extasy TV HD, druhá stanice již k dispozici byla – jsou plnohodnotnými kanály na samostatných programových pozicích. Z tohoto důvodu bylo ukončeno vysílání obou placených TV v SD kvalitě. Z nabídky byla vyřazena tematická stanice EroX HD s lehkou erotikou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související