On-line služba Kuki cílí v létě hlavně na děti, zpřístupnila jim desítky seriálů

8. červenec 2019

V nabídce jsou například tituly Cars Toons, Dobrodružství Kocoura v botách, LEGO Friends: Dívky s posláním, Lokomotiva Tomáš, Unikitty a řada dalších. Nedávno služba vstoupila na platformu Apple TV.

Provozovatel on-line služby Kuki zacílil v letních měsících výrazně na nejmenší diváky. Dětem nabízí ve své seriálové sekci šestatřicet titulů, mezi nimiž nechybí Cars Toons, Dobrodružství Kocoura v botách, LEGO Friends: Dívky s posláním, Lokomotiva Tomáš, Unikitty a řada dalších. K dispozici by měli mít zákazníci služby, která nedávno pronikla i na platformu Apple TV, více než tisícovku dílů dětských seriálů.

Podmínky, které musí klient pro přístup k titulům splnit, jsou dvě – Mít aktivní dětský kanál, z něhož jsou seriály pořízeny, a aktivní nabídku Seriály navíc. Klient, který má službu Kuki menší, si může aktivovat službu „Navíc 5“ a rozšířit si tak programové portfolio i o dětské stanice. Službu lze využívat na stolním počítači na adrese https://play.kuki.tv/, mobilních zařízeních a v dohledné době i na platformě Smart TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související