Televize Nova propojila minisérií Iveta sociální síť Instagram a červené tlačítko HbbTV

11. květen 2022

Mediální skupina Nova tlačí svou minisérii Iveta všemi dostupnými distribučními kanály. Na jejích kanálech se pod červeným tlačítkem objevila aplikace #malomeznas odkazující na stejnojmennou kampaň běžící na sociální síti Instagram. První díl minisérie měla premiéra v pátek 6. května exkluzivně pouze na portálu Voyo.

Aplikace ke kampani #malomeznas v HbbTV skupiny Nova

Aplikace funguje jednoduše, podmínkou však je, aby byl divák zároveň uživatelem sociální sítě Instagram. Pokud zájemce použije u svého příspěvku hashtag, tedy klíčové slovo, #malomeznas nebo #ivetanavoyo, jeho fotka se pak objeví v HbbTV aplikaci skupiny Nova. Za vývojem tohoto komunikačního prostředku s diváky stojí společnost hybrid, která má v tomto oboru letité zkušenosti. Jejím šéfem je někdejší šéf techniky Óčka Lukáš Hnilička.

Nova přišla před několika týdny v HbbTV i s dalším novým formátem. Jedná se o obrazovku, která láká na některý z highligtů (hlavních taháků) portálu Voyo. Tato grafika obsahuje základní informace o titulu včetně jeho obrázku. Po krátkém odpočítávání tato obrazovka zmizí a naskočí samotná předvolená aplikace. Nova dále v HbbTV láká na minisérii Iveta i obarvenou ikonu portálu Voyo nebo grafickými banery v jednotlivých sekcích.

autor: lukpo
Spustit audio

Související