Televize Prima plánuje spustit svou placenou videotéku na podzim

17. únor 2022

Na podzim, respektive do konce letošního roku, by společnost FTV Prima, spustila ráda vlastní placenou videotéku. V aktuálním vydání magazínu Marketing & Media to uvedl Josef Beneš, ředitel videa na vyžádání skupiny Prima. Aktuálně nabízí mediální skupina portál iPrima jako kombinaci vlastního archivu a videopůjčovny.

„Na tomto projektu aktuálně intenzivně pracujeme a rádi bychom jej veřejnosti představili na konci letošního roku. Uživatelům chceme nabídnout nejen vlastní tvorbu, filmy a dokumenty, které již v současnosti mohou vidět i na iPrima.cz, ale také originálně vytvořený obsah. Z téměř třicetiletého vysílání televize Prima víme, že českého diváka nejvíce baví vlastní tvorba z domácího prostředí,“ uvedl pro Marketing & Media Beneš.

Čtěte také

Na tuzemské televize tlačí zejména fakt příchodu globálních hráčů. Netflix, který na našem trhu působí již šest let, od začátku roku 2016, a HBO GO etablované na trhu již jednu dekádu, doplní letos v létě Disney+ a potvrzen je také příchod služby SkyShowtime. Videotéka HBO GO bude navíc již 8. března nahrazena platformou HBO Max, která do sebe etabluje obsah řady značek společnosti TimeWarner.

autor: lukpo
Spustit audio

Související