Chceme pro vás udržet všechny Prima programy, ujišťuje po kampani televize provozovatel O2 TV

9. únor 2022

Televize Prima nasadila do svého vysílání o víkendu promo spot, v němž informuje diváky, že pokud sledují její programy prostřednictvím placené služby O2 TV, o její programy nejpozději v březnu přijdou. Operátor nyní v SMS kampani své klienty ujišťuje, že dělá vše pro to, aby se tak nestalo a zákazníci tak mohli nadále FTV Prima sledovat bez omezení.

„Kanály TV Prima běží a fungují tak, jak jste zvyklí. Nemusíte nic dělat. Chceme zachovat všechny Vaše oblíbené funkce O2 TV, jako je zpětné zhlédnutí a přetáčení programu, a samozřejmě se dohodnout na udržení kompletní programové nabídky TV Prima. Vaše O2,“ zní kompletní podoba SMS zprávy, kterou klienti operátora obdrželi v uplynulých hodinách.

Čtěte také

Jak uvedla pro portál Digitální rádio mluvčí O2 Czech Republic Veronika Zachariášová, SMS kampaň cílila na všechny zákazníky, kteří v poslední době sledovali některý z kanálů FTV Prima na O2 TV. Lze předpokládat, že řádově tak jde o stovky tisíc klientů. „Naším zájmem je pochopitelně se s televizí Prima domluvit. Věříme, že k vypnutí nedojde,“ uvedla Zachariášová.

Aktuální kauze věnovala svou úterní glosu i dlouholetá recenzentka deníku MF DNES Mirka Spáčilová. Ta spor o přeskakování komerčních přestávek uvedla následovně: „Televizní reklama je nutné zlo. Nicméně když do placené inzerce vstoupí sama stanice, aby vlastní diváky varovala, že by mohli přijít o její vysílání, to už je více než obvyklé vnucování výrobků, které nepotřebujeme, za peníze, které nemáme. To je vydírání.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související