Televize Prima s dočasnou rubrikou „Učte se s Prima Zoom“ pod virtuálním červeným tlačítkem

27. březen 2020

Nová kategorie nabízí položky Přírodopis, Zeměpis a Dějepis. Jde de facto o rozcestník pro vzdělávací pořady, které se nachází v on-line videoarchivu iPrima.

Televize Prima provedla další změny na platformě HbbTV, která je spíše známá pod lidovým označením virtuální červené tlačítko, případně červený bod. Z menu zmizela v současné době položka Prima Nákupy, kterou FTV Prima aktivně poutala i prostřednictvím řady samostatných grafických prvků. Včera byla tato kategorie bez obsahu, dnes už není v menu umístěna vůbec. Aktuálně není součástí menu komerčních stanic ani herní portál.

Novinkou v hybridním menu dostupných po stisknutí červeného tlačítka je naopak rubrika „Učte se s Prima Zoom“, která obsahuje tři položky – Přírodopis, Zeměpis a Dějepis. FTV Prima v ní odkazuje na dokumenty populárního tematického kanálu, které jsou dostupné v jejím on-line videoarchivu. Doplňkovou službu mohou využívat všichni diváci s televizorem nebo set-top boxem podporujícím technologii HbbTV. Nutností je také připojení k internetu. IPTV operátoři tuto funkci nepodporují.

autor: lukpo
Spustit audio

Související