Tematická televize Fishing and Hunting konečně ve vysokém rozlišení

11. červen 2020

Stanice je k dispozici v nabídce řady operátorů placené televize, doposud však šlo o standardní obrazovou kvalitu. Telly je první z větších služeb, která se k tomuto kroku rozhodla.

Tematická televize Fishing and Hunting, která je zaměřená na lov a rybolov, je konečně dostupná v nabídce prvního velkého operátora ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Stanici dnes zařadila do nabídky internetová televize společnost Telly, dříve Digi TV. Program nabízí stejný obsah jako standardní verze, liší se však obrazovou kvalitou. Podobně jako například kanály konkurenční společnosti AMC, ani Fishing and Hunting není označena dodatečným symbolem. Kromě tohoto kanálu byl v Telly do HD překlopen také program Golf Channel.

„Počet stanic vysílaných na Telly ve Full HD se tímto krokem navýšil na 79. Celkem nabízí Telly přes internet 132 stanic,“ uvedl Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. „Naše programy v HD pokrývají divácky nejoblíbenější stanice v naší nabídce. Jejich souhrnná sledovanost dosahuje téměř 90 %,“ doplnil Schöppel. V následujících sedmi dnech vedle sebe ještě poběží SD i HD verze obou kanálů tak, aby zákazníkům zůstal plně k dispozici sedmidenní archiv z obou programů. Satelitní televize Telly se tato nabídka netýká.

autor: lukpo
Spustit audio

Související