Ústecká TV v nabídce další internetové služby, zařadilo ji SledováníTV

24. srpen 2022

Nová regionální televize pro severní Čechy pronikla do nabídky dalšího významného operátora. Po Nej.cz je tento program k dispozici také pro klienty internetové služby SledováníTV. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení na programové předvolbě 133.

Diváci, kteří si chtějí novou severočeskou stanici naladit, ji najdou v seznamu služby SledováníTV pod názvem „Televize Ústeckého kraje“. U tohoto programu není k dispozici funkce timeshift, tedy posun v čase, případně ani archiv pořadů, jak tomu bývá standardně u ostatních programů. Důvod je jednoduchý – regionální stanice rotuje smyčku pořadů v průběhu celého dne, funkce by se tak prakticky minuly svému významu.

Zařazení Ústecké TV do nabídky internetové služby SledováníTV není nijak překvapivé a naopak se dalo očekávat. Online televize má v nabídce i regionální kanály ZAK TV a Plzeň TV, které patří stejnému majiteli. Služba SledováníTV je v oblasti místních televizí poměrně aktivní. Určitou zajímavostí je například i šíření programů jako Panorama TV z Krušných hor nebo CMS TV ze Svitav. Šíření velkých regionálních kanálů je pak samozřejmostí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související