Uvedení aplikace Horizon Go od UPC je na platformě Android TV nejisté

12. prosinec 2018

Novinky se dočkali začátkem tohoto týdne klienti kabelového operátora na Slovensku. Firma našemu portálu potvrdila, že podobný krok v nejbližší době v Česku nepřipravuje.

Kabelový operátor UPC oznámil v úterý 11. prosince rozšíření své platformy Horizon Go také do prostředí operačního systému Android TV. Má to však bohužel velký háček. Tato skutečnost se netýká České republiky, ale Slovenska. Zdali se klienti na našem trhu tohoto kroku dočkají i v České republice, není jisté. Nebude to alespoň v nejbližší době. „V tuto chvíli o tom zatím neuvažujeme. Uvidíme do budoucna,“ odpověděl na dotaz portálu Digitální rádio Jaroslav Kolár, mluvčí českého a slovenského UPC. 

„Společnost UPC, jako jeden z vedoucích poskytovatelů inovativních TV, internetových a telefonních služeb na Slovensku, eviduje neustálý růst zájmu zákazníků o aplikace pro Android TV. Touto novinkou reagujeme na reálné potřeby zákazníků a pokračujeme v úsilí ještě více jim zpříjemnit a zjednodušit sledování televize,“ komentoval novinku Clemens Kruse, Chief Commercial Officer společnosti UPC Slovakia. Novinkou posledních dnů pro majitele televizorů s Androidem v Česku je tak zejména uvolnění aplikace HBO GO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související