Videotéka HBO GO konečně dostupná i pro majitele Android TV

10. prosinec 2018

Stejně jako na ostatních platformách i televizory s operačním systémem Android mají k dispozici veškerou původní tvorbu HBO i řadu atraktivních akvizičních seriálů.

Videotéka prémiového kanálu HBO už je dostupná i pro majitele televizorů s operačním systémem Android. V uplynulých týdnech realizovala firma HBO Europe bez mediálního výstupu expanzi do televizorů LG. V nich už sice videotéka HBO GO dostupná byla, ale jednalo se o původní verzi aplikace z roku 2015. Její nová verze je kompletně přepracovaná a odpovídá podobě, která je již k dispozici pro diváky v televizorech Samsung nebo na operačním systému Android (v jeho mobilních verzích).

Podobně jako na ostatních platformách i na Android TV je možné vyzkoušet HBO GO na měsíc zdarma, a to bez jakéhokoliv závazku, zájemce ovšem musí dát k dispozici číslo své webové karty. Na stejném principu funguje například i konkurenční Netflix. Díky aplikace pro Android TV získá předplatitel kompletní přístup k původní produkci HBO, akvizičním filmům i dalším pořadům, například dokumentům. Divák si může mimo jiné vybrat také to, zda bude pořad sledovat v originálním znění, nebo naopak s dabingem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související