V bavorském rozhlasovém multiplexu Niederbayern zůstává i regionální stanice AWN

11. září 2020

Stanice vysílá shodně jako ostatní regionální bavorské programy společné celostátní zpravodajství, místní informace jsou naopak publikovány vlastním týmem. Program cílí primárně na posluchače ve věku od 30 do 59 let.

Bavorský rozhlasový multiplex Niederbayern fungující na kanálu 7B může využívat nadále i regionální stanice AWN. Na jednom ze svých posledních zasedání o tom rozhodl tamní mediální regulátor BLM. Stávající oprávnění bylo prodlouženo do 31. října 2030, tedy o rovných deset let. Radio AWN je primárně určeno cílové skupině posluchačů ve věku od 30 do 59 let, a tomu je přizpůsoben i tedy hudební mix, který cílí na hity uplynulých dekád.

Stanice vysílá shodně jako ostatní regionální bavorské programy společné celostátní zpravodajství, místní informace jsou naopak publikovány vlastním týmem. Ve vysílání dostává prostor místní sport i počasí, vynechány nejsou ani akce v regionu. Kromě rozhlasové stanice AWN je možné v tomto DAB+ multiplexu přijímat mj. programy Absolut Hot, egoFM, Rock Antenne nebo Radio Teddy. Čechy jsou pokryty například vysílačem Einondrigel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související