V polském multiplexu 4 vysílá volně zpravodajská stanice Wydarzenia 24, nahradila Polsat News

14. září 2021

Polský DVB-T multiplex 4 opustila ke konci srpna zpravodajská stanice Polsat News. Na její pozici je nyní nově k dispozici kanál Wydarzenia 24. Ke změně obrazové kvality nedošlo, i tento program je šířen ve vysokém rozlišení v nekódovaném režimu.

Wydarzenia 24 je novým zpravodajským kanálem Televize Polsat, který sleduje dění doma i ve světě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Polsat láká prostřednictvím svého webu na jedno z nejmodernějších studií v Evropě, které je plně automatizované. Na území České republiky je stanice zachytitelná na kanálu 42 z vysílače Klodzko, případně i Katowice na kanálu 24. Programy v multiplexu Polsat jsou kódované, tato stanice je však k dispozici volně.

„Hlavní myšlenkou Wydarzenia 24 je poskytnout divákům co nejvíce aktuálních, důvěryhodných a spolehlivých informací o tom, co se děje v Polsku a ve světě. Relace „Wydarzenia“ jsou nejlépe hodnoceným a jedním z nejdůležitějších zpravodajských programů v zemi. Proto přišla naše myšlenka vytvořit kanál, který využívá potenciálu programu známého z hlavního Polsatu, stejně jako týmu novinářů, kteří budou páteří redakčního týmu," uvedla Dorota Gawryluk, ředitelka publicistiky a informací Polsatu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související