Veřejnoprávní rozhlas MDR Jump má nový zvukový obal

9. listopad 2023

S kompletně novým zvukovým obalem vstoupila do podzimní sezóny německá veřejnoprávní stanice MDR Jump, kterou lze kromě řady FM vysílačů naladit ve spolkových zemích Sasko, Sasko-Anhaltsko a Durynsko také prostřednictvím technologie DAB+. Velký přesah má tento program také na území Čech.

Čtěte také

Nový zvukový obal, který vytvořila jamXmusic, je dárkem pro posluchače pro novou sezónu. Právě na podzim představují vysílatelé řadu novinek a začátek září je považován za start dalšího mediálního roku. Jak uvedl portál Radioszene, nový zvukový obal má prezentovat MDR Jump jako moderní sebevědomou stanici obhospodařující svým signálem výše zmíněné spolkové země. Stanice nedávno prošla i vizuální proměnou, dočkala se tedy i nového loga.

„Vždy je působivé vidět, jak kreativně a profesionálně dokáže tým jamXmusic převést naše cíle do moderního a osobitého zvuku MDR Jump. Nový zvukový design nás bude optimálně doprovázet v dalších krocích digitální transformace, a to jak v lineárním rádiu, tak na digitálních platformách,“ uvedl při této příležitosti Gunnar Mandler, vedoucí PR pro rozhlasovou stanici MDR Jump. V DAB+ je možné tento program naladit v části Čech jako součást sítě MDR Sachsen (kanál 9A).

autor: lukpo

Související