Videotéka HBO Max odstartuje v Česku v příštím roce, nabídne Harryho Pottera i komiksové tituly DC

8. září 2021

Společnost HBO Europe dnes oficiálně potvrdila, že spuštění videotéky HBO Max v České republice, na Slovensku a dalších dvanácti zemích proběhne v příštím roce. Přesný termín ani po vydání tiskové zprávy stále není známý. Prvními evropskými zeměmi, které se náhradníka videotéky HBO GO dočkají, bude 26. října Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Španělsko a Andorra.

HBO Max bude v Evropě slavnostně představena na virtuální zahajovací akci v říjnu, kde bude prezentována nabídka produktů a obsahu, cenové tarify a další detaily. Poprvé na jednom místě nabídne tato videotéka evropským divákům přístup k titulům od značek skupiny WarnerMedia, mezi něž patří např. společnosti Warner Bros., HBO, DC a Cartoon Network, jakož i k oceňovaným pořadům americké a mezinárodní produkce Max Originals.

Mezi nejznámějšími tituly, jejichž zařazení společnost HBO Europe potvrdila, budou například Harry Potter, Hra o trůny nebo Teorie velkého třesku. HBO Max každému uživateli nabídne obsah na míru a tituly, které jsou v danou dobu nejpopulárnější. Strategie videotéky bude kombinaci redakčního výběru titulů na míru a vlastních doporučení. HBO Max bude k dispozici novým i stávajícím zákazníkům HBO España, HBO Nordic a HBO GO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související