Videotéky Netflix, Amazon Prime Video a HBO Max může ve Vodafone TV doplnit i FilmBox+

14. březen 2022

Společnost Vodafone integrovala do svého multimediálního boxu také videotéku FilmBox+. K dispozici je prozatím na maďarském trhu, do budoucna by však mělo dojít k její integraci také v České republice. FilmBox+ by tak doplnil mezi dostupnými aplikacemi své významnější konkurenty. Služba už nyní podporuje celou řadu zařízení.

„Integrace videotéky FilmBox+ do mediálního boxu Vodafone TV v Maďarsku je dobrým znamením našeho odhodlání bavit diváky v co nejširší míře; a také odráží naši silnou víru v růstový potenciál FilmBox+ ve střední a východní Evropě,“ uvedl při této příležitosti Fülöp Tamás, ředitel pro střední a východní Evropu ve společnosti SPI International. Mottem videotéky je Domov dobrých filmů (Home of Good Movies).

Tituly společnosti SPI International/FilmBox už jsou v české nabídce Vodafone TV k dispozici. Operátor je uvádí ve vlastní Videotéce pod hlavičkou FilmBox OD. Vybrané tituly dokonce firma Vodafonu poskytla ve 4K/UHD rozlišení. Kromě filmů jde například i o vybrané přírodopisné dokumenty stanice DocuBox, avšak bez lokalizace. Vlastní aplikace FilmBox+ pro set-top boxy Vodafone TV však zatím v tuto chvíli neexistuje.

autor: lukpo
Spustit audio

Související