Vlastní zpravodajskou televizi mají i motoristé, funguje bezplatně na internetu

7. září 2021

Motorsport.tv po přesunutí veškerých svých aktivit do online prostředí výrazně rozšířil portfolio svých služeb. Nyní funguje jeho bezplatná aplikace, která je k dispozici pro chytrá zařízení, i jako velký zábavní portál pro motoristy. Jeho součástí je také exkluzivní zpravodajský kanál v angličtině. Služba je pochopitelně k dispozici také v Česku.

„Vždy slibujeme, že se budeme rychle pohybovat a budeme výrazní, a tato nejnovější iniciativa společnosti Motorsport Network posouvá přední digitální pokrytí motoristického sportu a automobilového průmyslu na další úroveň,“ uvedl letos v březnu James Allen, prezident Motorsport Network. Kromě aktuálního zpravodajství ze světa motorismu se mohou diváci těšit i na ukázky z vysílání i tipy na zajímavé weby nebo sociální kanály.

Aplikace Motorsport.tv umožňuje bez prostředníka, kterým je v tomto případě operátor, dostat k divákovi relevantní obsah a jeho množství prakticky bez omezení. Služba nabízí nejen živé vysílání zpravodajského kanálu, ale stovek dalších programů, které se zaměřují na automobilový průmysl a toto odvětví. Kromě toho aplikace funguje zároveň i jako videoportál s materiály o formuli 1, formuli E, 24 hodin Le Mans, NASCAR a IndyCar.

autor: lukpo
Spustit audio

Související