Vodafone aktivoval v set-top boxech kategorii Disney Channel OD

17. červen 2022

Přibližně ve stejnou dobu, kdy na českém trhu odstartovala streamingová služba Disney+, zpřístupnila společnost Vodafone ve Videotéce zákazníkům novou sekci s dětským obsahem. Kategorie Disney Channel OD obsahuje prozatím pouze dva tituly, a to seriály Tajemství Sulphur Springs a Ghostforce.

V horizontu několika týdnů jde o další rozšíření kategorie Extra, kterou mohou zákazníci Vodafone TV konzumovat jako součást Videotéky. Disney Channel OD doplňuje dětskou sekci Nick OD (obsah ze stanice Nickelodeon) nebo Prima. V kategorii Extra jsou k dispozici například i tituly ve 4K rozlišení, festivalová přehlídka Vary u vás doma nebo záložka Queer, která nabízí filmy určené nebo věnované LGBTQI+ komunitě.

Pro Vodafone není sekce s tituly stanice Disney Channel novinkou. V minulosti už byla přítomná na Horizon boxech bývalé kabelové společnosti UPC Česká republika, kterou Vodafone v uplynulých letech pohltit. Spíše než nabídku nového obsahu tak lze Disney Channel OD chápat jako rozšíření stávajících titulů. Videotéka Disney+, která je v Česku k dispozici od 14. června, obsahuje jak sekci Disney Channel, tak i Disney Junior.

autor: lukpo
Spustit audio

Související