Vodafone TV přidala tituly Filmbox On-demand, nechybí Kill Bill ani Jack Ryan

16. září 2020

„Z pohledu obsahu neustále rozšiřujeme nabídku VOD služeb, už v srpnu jsme přidali pořady DVTV, které průběžně aktualizujeme,“ uvedl pro portál Digitální rádio mluvčí společnosti Vodafone Ondřej Luštinec.

Operátor Vodafone pokračuje v rozšiřování počtu titulů dostupných ve své videotéce. Nově jsou zde k dispozici i filmy distribuované společností SPI International, která mimo jiné provozuje na českém a slovenském trhu stanice FilmBox. Tituly jsou označeny logem FilmBox OnDemand. „Z pohledu obsahu neustále rozšiřujeme nabídku VOD služeb, už v srpnu jsme přidali pořady DVTV, které průběžně aktualizujeme,“ uvedl pro portál Digitální rádio mluvčí společnosti Vodafone Ondřej Luštinec.

Ve videotéce FilmBox OnDemand na platformě Vodafone TV nejsou jen méně známé tituly, ale i úspěšnější kusy. Namátkou je možné jmenovat oba díly Kill Bill s Umou Thurman od Quentina Tarantina nebo thriller Jack Ryan: V utajení. Z dalších známých filmů jde například o hudební komedii a drama Bradův život, životopisné drama Síla slova, thriller Julie nebo drama JCVD věnovaná akční hvězdě osmdesátých a začátku devadesátých let Jean-Claude Van Dammovi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související