Vodafone testuje nový kanál InPlus, zpřístupnil ho všem zákazníkům

4. červenec 2022

Od pátku 1. července je na programové pozici Vodafone 100 v nabídce kabelové a internetové služby Vodafone TV k dispozici zcela nový kanál InPlus, dříve známý jako Insight TV HD. Na rozdíl od svého sesterského kanálu InUltra je k dispozici „pouze“ ve standardním rozlišení a chybí mu také lokalizace do češtiny.

Čtěte také

InPlus přináší de facto stejný nebo tematicky podobný obsah jako InUltra. Tím, že Vodafone umístil stanici na ochutnávkovou programovou pozici, je k dispozici nejen klientům kabelové televize, ale také internetové varianty využívané například v aplikaci pro Android TV.

Z názvu promo kanálu je jasné, že stanici najdou zájemci na předvolbě 100, opatřena je logem operátora. Programy InUltra a Chuck TV, oba ve 4K rozlišení, jsou dostupné pouze v dosahu kabelové sítě. Klienti přijímající Vodafone TV přes aplikaci vůbec nemají stanice zařazené do programového průvodce EPG.

Provozovatel stanice Insight TV a Insight UHD potřeboval oba programy od sebe odlišit, zvolil proto variantu s různými názvy obou programů – InPlus a InUltra – prozatím však nadále využívá původní grafiku. Není se proto čemu divit, že zahraniční oborové weby v drtivé většině případů tuto změnu vůbec nezaznamenaly.

autor: lukpo
Spustit audio

Související