Vodafone zařadil atraktivní tituly ve videotéce do speciální sekce Extra

5. březen 2021

Videotéky HBO OD a FilmBox OD, filmy ve 4K rozlišení, festivalovou přehlídku Vary u vás doma nebo rozhovory internetové televize DVTV najdou nyní klienti internetové televize na jednom místě. Novou rubriku pojmenoval operátor Extra.

Dříve bylo možné jednotlivé služby najít v rámci Videotéky, ale v  kategoriích umístěných v daném menu. Nyní jsou všechny položky zařazeny pod společné označení Extra a mají nové grafické ikony. Z pohledu obrazové kvality stojí za pozornost zejména sekce 4K, která v současné době obsahuje 36 titulů, a to z kategorie filmů a dokumentů. Vodafone zde nabízí i československou filmovou klasiku, jako jsou snímky Extase, Spalovač mrtvol, Ostře sledované vlaky nebo Lásky jedné plavovlásky.

Vodafone dlouhodobě svojí internetovou službu vylepšuje, a to i samotnou Videotéku. Dostupné snímky jsou průběžně doplňovány o nové tituly. Co se týká sekce FilmBox OD, ta je nezávislá na nedávno proměněné službě FilmBox+, kterou si mohou zaplatit zájemci samostatně bez ohledu na předplatné některého z operátorů. Stejný model funguje i u konkurenční videotéky HBO GO. Naopak HBO OD je pevnou součástí nabídek set-top boxů. Kromě Vodafone nabízí přístup do služby i O2 Czech Republic.

autor: lukpo
Spustit audio

Související