Vodafone zařadil na svou novou televizní platformu komerční rádia, přidal i Český rozhlas Pohoda

7. říjen 2021

Telekomunikační operátor Vodafone rozšířil od října svou nabídku nové televizní služby také o komerční rádia, mezi kterými nechybí celoplošní ani regionální hráči, případně i některé zahraniční stanice. V seznamu kanálů se objevila i promo pozice Vodafone 100.

Programovou nabídku stanic Českého rozhlasu doplnila na platformě Vodafone TV také komerční rádia. Jedná se o stejné kanály, které doposud byly dostupné i na dosluhující službě Horizon, kterou operátor zdědil po svém předchůdci, společnosti UPC Česká republika. Rozhlasové stanice jsou k dispozici na samotném konci programového seznamu od pozice 300. V nabídce nechybí ani některá zahraniční rádia, například rakouské Ö3.

Vodafone také doplnil nabídku veřejnoprávního vysílatele, a to nový a žádaný program Český rozhlas Pohoda. Od pátku 1. října ho mohou zájemci ladit v multiplexu ČRo DAB+, který pokrývá 95 % populace, v DVB-T2 multiplexu 21 a online, mj. na portálu mujRozhlas. V seznamu programů se objevila také nové pozice 100 s logem společnosti Vodafone, kde bude operátor nabízet ochutnávky stanic z nabídky. Aktuálně jde o FilmBox Premium HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související