Volně šířená stanice Televize přes anténu s novými informačními spoty

26. září 2022

Provozovatel informační kanálu Televize přes anténu, společnost Digital Broadcasting, který je součástí celoplošného DVB-T2 multiplexu 24, natočil nové spoty do jeho vysílání. V něm figurují tváře operátora a opět i anténář Jakub Melín, kteří vysvětlují, na co se mohou diváci aktuálně těšit. Některé starší spoty byly naopak z vysílání odebrány.

Obměna obsahu bezplatného kanálu Televize přes anténu přichází v době, kdy operátor významně zainvestoval do své sítě na území Prahy. Není proto žádným překvapením, že právě tomuto rozšíření se společnost ve spotech věnuje. Diváky konkrétně informuje výkonný ředitel společnosti Digital Broadcasting Jakub Juhas, ředitel vnějších vztahů Martin Roztočil a z pohledu příjmu i anténář a koordinátor projektu COLOR DAB+ Jakub Melín.

Na nové vysílače v Praze se snaží upozornit zejména mediální skupina Nova, která je významným zákazníkem sítě. Kromě své vlajkové lodě zde šíří také bezplatné klony (s výjimkou Nova Cinema). „Pozemní vysílání stále patří mezi oblíbené formy přijímání signálu. Jsem velice rád, že díky rozšíření vysílání v dalších lokalitách jsou stanice skupiny Nova pro naše diváky ještě dostupnější,“ uvedl Josef Uher, technický ředitel TV Nova.

autor: lukpo
Spustit audio

Související