WspólnaTV ukončila vysílání v DVB-T multiplexu Televize Łużyce

15. leden 2019

Stanice nabízela program informačního charakteru, sport a náboženský obsah, prostor zde ale dostávala zejména hudba. WspólnaTV ze svého programu vytěsnila politiku.

Na konci loňského roku byl v digitálním terestrickém multiplexu Televize Łużyce odpojen program WspólnaTV. Informoval o tom portál RadioPolska. WspólnaTV byla plnoformátovou televizí. Nabízela především hudební program, v jejím vysílání se však objevovaly i pořady informačního charakteru, sport nebo náboženský obsah, vyhýbala se politice. Programové schéma na webové stránce http://wspolnatv.pl/ramowka/ již není dostupné.

Multiplex Televize Łużyce vysílá v současné době ze tří lokalit v Dolním Slezsku – z vysílače Rząsin, Jelenie Góry a Chojnowa – a to na kanálu 38. Součástí programové nabídky jsou kromě Televize Łużyce i hudební stanice Stars.TV a Eska TV Extra. Polské regionální multiplexy mohou v příhraničních oblastech znamenat zajímavé zpestření programové nabídky. Objevují se v nich některé programy, které se nedostanou do celoplošné distribuce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související