YouTube se představil s vylepšeným vzhledem, změny promítá i do chytrých televizí

8. listopad 2019

Pod jednotlivá videa jsou nyní umisťovány ikony samotných kanálů, takže uživatel lépe identifikuje své oblíbené profily. Divák má možnost nyní přidávat další videa do fronty, aniž by přestal sledovat to aktuální.

On-line videoportál YouTube spustil ve čtvrtek oficiálně novou podobu své domovské stránky, která přináší uživatelům vylepšené funkce. YouTube už ji v minulosti testoval krátce v prostředí chytrých televizorů (Smart TV). Tehdy na novou podobu upozornil portál Digitální rádio. Nová podoba domovské stránky má přinést uživatelům zejména možnost objevit další videa k danému tématu. Divák má získat lepší přehled o popisu videa, samotné náhledy nyní mají vyšší rozlišení.

Pod jednotlivá videa jsou nyní umisťovány ikony samotných kanálů, takže uživatel lépe identifikuje své oblíbené profily. Divák má možnost nyní přidávat další videa do fronty, aniž by přestal sledovat to aktuální. YouTube bude nadále novou podobu své domovské stránky vylepšovat. Umožní například selekci obsahu podle výběru témat. Tato funkce je prozatím dostupná pouze pro operační systém Android, brzo se má ale rozšířit i do prostředí Smart TV. Celkem provedl YouTube na své platformě desítky větších či menších změn.

autor: lukpo
Spustit audio

Související