Zájem o O2TV je obrovský, tvrdí operátor. Firma dodává klientům boxy se starým ovladačem

5. říjen 2018

Nové dálkové ovladače, které jsou se set-top boxem spárované pomocí Bluetooth, dostanou zákazníci dodatečně. Ponechat si budou moci i ten, který obdrželi původně.

Poté, co se společnosti O2 Czech Republic podařilo získat pro svou IPTV platformu O2TV po exkluzivních práv na fotbalovou Ligu mistrů UEFA, domácí Fortuna ligu i hokejovou Chance ligu, eviduje trvale rostoucí zájem diváků o tuto službu. Příliv nových klientů ale přinesl i vedlejší efekt – operátor sice stíhá dodávat nové set-top boxy, které jsou již připraveny pro formát Ultra HD, problém je ovšem v dálkovém ovládání. Čtenář portálu Digitálního rádia Michal naši redakci upozornil, že sice obdržel nový box, ale s ovladačem pro předchozí přijímač.

Jak tuto kuriozitu vysvětlil sám operátor? „Velmi nás těší vysoký zájem zákazníků o O2TV a nový set-top-box, bohužel s tím souvisí fakt, že byly vyprodány dříve, než jsme očekávali. Zatímco dodavatel samotných set-top-boxů zareagoval velmi pružně, na dodání nových Bluetooh ovladačů musíme počkat,“ vysvětlila mluvčí O2TV Jitka Pajurková, která dále uvedla, že i tento model by měl být bez problémů použitelný s novým set-top boxem. To však rozporuje čtenář Michal, který tvrdí, že starému ovladači chybí funkce vyhledávání a navíc reaguje velmi pomalu. Pajurková uvedla, že klienti dostanou dodatečně i nový ovladač.

autor: lukpo
Spustit audio

Související