Canal+ Sport odstartuje v Česku a na Slovensku 1. srpna, k dispozici bude samostatně i v balíčku

16. červen 2022

Nová placená tematická televize Canal+ Sport odstartuje začátkem srpna a bude součástí nabídky satelitní televize Skylink na družici Astra 3B a také internetové platformy Skylink Live TV. Jednání s dalšími hráči na trhu podle operátora právě probíhají. Canal+ Sport si bude možné objednat samostatně i jako součást nového balíčku Kombi+. Hlavním tahákem budou přenosy anglické fotbalové soutěže Premier League.

Čtěte také

Kromě kompletní sady přímých přenosů s českým nebo slovenským komentářem, konferenčních přenosů souběžně hraných zápasů a tradičních zápasových studií se mohou diváci těšit také na velké množství doprovodných pořadů, pravidelnou týdenní talkshow s hodnocením odehraného kola nebo magazín věnovaný populární virtuální soutěži Fantasy Premier League.

Canal+ Sport bude od 1. srpna součástí nabídky programů platforem Skylink a freeSAT na satelitu Astra 23,5°E, při využití aplikace Skylink Live TV včetně přístupu ke všem současně hraným zápasům a konferenčnímu přenosu. Dostupnost u dalších provozovatelů je zatím stále nejasná. Jednání s operátory probíhají, cena za tento program je však podle zákulisních informací vysoká.

Čtěte také

„Naším cílem je představit prémiový, ale zároveň široce dostupný sportovní program, a proto jednáme se všemi velkými českými a slovenskými operátory. Pokud se nám v jednotlivých případech podaří domluvit na obchodních podmínkách, koncový zákazník bude moci anglickou Premier League sledovat v rámci své současné služby bez nutnosti cokoli měnit nebo dokupovat,“ uvedl Ladislav Řeháček, viceprezident Canal+ Luxembourg pro náš trh.

Program Canal+ Sport bude u Skylinku a freeSATu zařazen do nové nabídky Kombi+, jejíž měsíční cena bude od 1. srpna začínat na 349 Kč (pro internetovou televizi). Součástí stejného balíčku jsou i další sportovní programy, včetně Sport 1 a Sport 2. Samostatně bude možné program Canal+ Sport předplatit za 189 Kč měsíčně, v obou případech s možností okamžitého zrušení a bez jakýchkoli závazků. Spuštěn bude i web www.canalplussport.cz.

autor: lukpo
Spustit audio

Související