Antenne Thüringen s novým zvukovým obalem

27. říjen 2023

Rozhlasová stanice Antenne Thüringen, která je trvalou součástí DAB+ v Durynsku a má přirozený přesah také na české území, se představila od září s novým zvukovým obalem, tzv. jingly. O této novince informoval na sociální síti LinkedIn programový ředitel Markus Poppe. Autorem nového zvukového obalu je společnost Sonoro Sounds.

Čtěte také

„S velkou vášní a smyslem pro detail jsme si v posledních týdnech pohrávali s naším zvukovým obalem, pilovali ho k dokonalosti, zpívali a produkovali jednotlivé soubory. Nyní jsme rádi, že výsledek můžeme slyšet už v našem rádiu. Jedeme trochu retro!,“ upozornil na sociální síti LinkedIn začátkem září Markus Poppe. Posluchači Antenne Thüringen, která je dlouhodobě součástí sítě DAB Thueringen, se mají těšit na chytlavý zvuk, který dělá stanici nezaměnitelnou.

Antenne Thüringen je možné přijímat v DAB+ také na území Čech, ale pokrytí privátního multiplexu není tak dobré, jako je tomu v případě veřejnoprávní sítě MDR Thueringen, která již funguje z celé řady vysílačů. Programovou nabídku DAB Thueringen v tuto chvíli tvoři pouze dvě lokality - Weimar/Großer Ettersberg a Erfurt-Hochheim. Podle online databáze na portálu ukwtv.de mají být však ještě v průběhu listopadu spuštěny další dva desetikilowattové vysílače.

Sonorous Sounds · Antenne Thüringen 2023 | #madebysonorous

autor: lukpo
Spustit audio

Související