Aplikace internetové televize Telly prošla aktualizací, slibuje nové funkce a větší stabilitu

2. únor 2022

Operátor Telly (dříve Digi TV) v noci z pondělí na úterý úspěšně aktualizoval software koncových zařízení svých zákazníků. Díky ní pak klientům slibuje stabilnější přenos obrazu a nové funkce. Nově je k dispozici i podpora konzole Xbox, kterou zájemci najdou v Microsoft Store.

Uživatelské prostředí má nyní modernější vzhled a především u všech aplikací přibyla záložka Domů, v níž uživatelé najdou výběr filmů a seriálů dle žánrů a procentuálního hodnocení. Je zde i přehled posledních sledovaných pořadů, který je synchronizovaný s ostatními aplikacemi napříč uživatelským účtem.

Další novinkou je upravená správa vlastních skupin stanic – nastavení vlastních skupin nyní bude sdíleno do všech zařízení a aplikací vedených pod jedním účtem. Skupiny je možné pohodlně spravovat přes webový přehrávač na stránce moje.telly.cz. 

Inovací prošel i Elektronický průvodce programů (EPG). Hlavní změnou je přesnější vyhledávání a přehlednější seskupení seznamu dílů jednotlivých seriálů. Zákazníků přijímajících televizní signál přes satelit se aktualizace nikterak nedotkne. Beze změny zůstala i aplikace pro Samsung Smart TV, která již byla aktualizována před několika týdny.

„Na současné aktualizaci jsme pracovali několik měsíců a jsme rádi, že u drtivé většiny uživatelů proběhla zcela automaticky, aniž by jejich zařízení vyžadovalo jakékoliv dodatečné nastavení,“ uvedl při této příležitosti Jan Schöppel, šéf marketingu televize Telly.

autor: lukpo
Spustit audio

Související