Bezplatná streamingová služba Plex TV zařadila nové kanály o vesmíru a adrenalinových sportech

6. duben 2021

Součástí bezplatné streamingové platformy Plex TV jsou v kategorii živého vysílání nově k dispozici stanice Space Channel a Fuel TV. Na své si tentokrát přijdou jak fanoušci vesmíru a vzdálených galaxií, tak i nadšenci adrenalinových sportů. Ani jedna ze stanic bohužel nedisponuje lokalizací.

Space Channel je bezplatná internetová platforma, která, jak uvádí na sociální síti LinkedIn, sdružuje všechny zájemce při snaze budovat globální komunitu zaměřenou na vesmír. Společnost Space Channel situovaná do amerického Beverly Hills avizuje přítomnost u značek výrobců, jako jsou Hisense, Sony, Roku, Vizio nebo Samsung. Na dalších platformách se má tento tematický kanál objevit v průběhu letošního roku. Zájemci mohou získat další informace v newsletteru, který provozoval kanálu bezplatně rozesílá.

Fuel TV je televizní kanál, který je dobře známý i divákům v České republice. Ve své internetové nabídce ho má operátor Skylink, k dispozici je pak například i v novějších chytrých televizorech jako součást služby Rakuten TV. Věnuje se akčnímu sportovnímu stylu, hudbě a kultuře. O od svého startu se zaměřuje na extrémní sporty jako skateboarding, snowboarding, wakeboarding, motokros, surfing, BMX a nebo FMX. Službu Plex najdou v nabídce aplikací majitelé chytrých televizorů, k dispozici je například i pro Android TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související