Odstartoval nový sportovní kanál InTrouble, exkluzivně ho nabízí zatím jediná služba

1. září 2022

Provozovatel UHD kanálu InUltra, který je v České republice lokalizován díky kabelové a internetové televizi Vodafone, rozšířil své portfolio o novou stanici InTrouble. Program je k dispozici také na našem trhu, nabízí ho však prozatím jediná služba. Online televize Sportstribal je k dispozici mj. pro Android TV a televizory Samsung, LG nebo Panasonic.

Stanice InTrouble je spuštěna v originálním znění jako tzv. FAST kanál. Znamená to, že vysílání programu je možné sledovat bezplatně, je do něho ale vkládána reklama, v tomto případě na straně provozovatele služby Sportstribal. InTrouble je nový tematický kanál se zaměřením na akční sporty a životní styl. V Česku byl nedávno zpřístupněn od stejného provozovatele také kanál InFast, který je součástí nabídky streamingové služby Plex.

Ve vysílání tematického programu se mohou těšit diváci na původní formáty z produkce Insight TV jako Extreme Iceland, Chasing Monsters, Supercar Blondie, MTB Heroes, Masters of Dirt nebo Morbidelli Rising. Kromě televizorů připojených k internetu je možné službu Sportstribal využívat také na mobilních telefonech a tabletech. V rámci nabídky FAST kanálů jsou k dispozici například i Edge Sport, Fuel TV nebo Extreme Sports Channel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související