Další subjekt na trhu to zkouší s vlastní produkcí, SPI představila značku FilmBox Original

17. říjen 2022

Označení původní produkce pod hlavičkou Original bude mít i provozovatel programů FilmBox, společnost SPI International. V této kategorii tak bude konkurovat na vlastní platformě značkám jako Voyo Originál nebo Max Original (HBO). V lineárním vysílání se seriál Mister Mayfair objeví od 7. listopadu na stanici FilmBox Premium.

Mister Mayfair se označuje jako gangsterka s prvky komedie. Seriál představuje postavu Maxe v podání Armanda Assanteho. Jedná se o postaršího gentlemana, do kterého by nikdo neřekl, že se po desítky let pohyboval v newyorském podsvětí. Na odpočinku se usadil ve vyhlášené čtvrti Mayfair a otevřel hudební klub, čímž si splnil svůj dávný sen. Maxe samozřejmě dožene minulost a on se jí bude muset postavit.

Maxův příběh na obrazovky přenese francouzský režisér Philippe Martinez, který režíroval půltucet filmů a desítky snímků produkoval, většinu z nich tvoří akční dramata s hvězdami, jako je Val Kilmer, Jean-Claude Van Damme nebo Wesley Snipes. Hlavní představitel Armand Assante se může pochlubit soškou Emmy za hlavní roli ve snímku Mafián (1996). Na IMDb měl seriál v době psaní textů pouze 15 recenzí, hodnocení proto nebylo relevantní.

autor: lukpo
Spustit audio

Související