egoFM začalo vysílat od konce října novou ranní show

16. listopad 2023

Další rozhlasovou stanicí aktivní na digitální platformě DAB+, která se rozhodla od podzimu k zásadnějším programovým změnám, je egoFM. Čeští posluchači ji mohou velmi dobře znát například jako součást regionálních multiplexů v Bavorsku. Od 24. října nabízí stanice nové ranní vysílání, a to mezi šestou a desátou hodinou ranní.

Čtěte také

Jak upozornil portál Radioszene, v ranním bloku se budou střídat dvě dvojice - Sebastian Heigl s Felixem Brandelikem a Elise Hoffmann a Dominikem Kollmannem. Pro posluchače nepůjde o žádnou velkou revoluci. Druhou dvojici už velmi dobře znají z odpoledního vysílání Hoffmann & Kollmann. „Bez ohledu na to, který z obou týmů je právě ve studiu s vámi cheme komunikovat na stejné úrovni, inspirovat vás, jakmile se probudíte, a v neposlední řadě vám vykouzlit úsměv na tváři,“ uvedl Fred Schreiber, programový šéf egoFM.

Rozhlasová stanice, která cílí zejména na mladší publikum, jemuž se snaží přinášet hudební skladbu mimo hlavní proud, je dobře zabydlena zejména v bavorských rozhlasových multiplexech, kde je přítomna hned šestkrát. Posluchači ji mohou naladit v sítích Oberbayern/Schwaben (kanál 10A), Niederbayern (kanál 7D), Oberpfalz (kanál 6C; Hoher Bogen, kanál 7C), Oberfranken (kanál 10B), Unterfranken (kanál 10A) a Mittelfranken (kanál 8C). Příjem stnice je možný na teleskop v blízkosti hranic s Bavorskem, dále do vnitrozemí Čech pak s externí anténou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související