Filmový a seriálový kanál Epic Drama rozšířil po dvou měsících opět distribuci, zařadila ho Selfnet TV

18. říjen 2022

Společnost Nej.cz přidala filmový a seriálový kanál svým klientům také do nabídky Selfnet TV a Digitální televize. Operátor o tom informoval v Zákaznické samoobsluze. Kanál je od začátku října součástí volitelného balíčku Mých X (Mých 5/Mých 10/Mých 15). V nabídce se objevuje přesně dva měsíce poté, co stejný krok realizovala služba SledováníTV.

Epic Drama HD je ve službě Digitální televize zařazen na konci seznamu kanálů, na pozici 221. Vysílá na frekvenci 402MHz/256 QAM a zobrazí se automaticky; není třeba přeladit,“ informovala klienty společnost Nej.cz, která program poskytuje zákazníkům i v dalších službách, například vlastní internetové televizi. Program je pochopitelně k dispozici s funkcí zpětného zhlédnutí. V Nej.cz má kreditovou hodnotu 2 a je zařazen mezi filmové stanice.

Ve vysílání programu Epic drama se mohou diváci těšit na krimi seriál Ponorka, premiérovou druhou řadu historického seriálu o mladé rakouské císařovně Sisi nebo na jeden z nejoblíbenějších britských seriálů současnosti Všechny velké a malé bytosti. Stanice vysílá historické seriály z celého světa. V plánu má nabídnout až 600 hodin obsahu, z toho více než 70 procent by měl být exkluzivní. Stanice vysílá v češtině, konkrétně s dabingem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související