Seriálový a filmový placený program Epic Drama ode dneška v nabídce služby SledováníTV

1. srpen 2022

Součástí programové nabídky internetové služby SledováníTV se od 1. srpna stává tematická stanice Epic Drama. Diváci se mohou těšit například na seriály Ponorka, premiérovou druhou řadu historického seriálu o mladé rakouské císařovně Sisi nebo britský seriál Všechny velké a malé bytosti. Stanice bude k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu.

Čtěte také

Nově zařazený kanál Epic drama si mohou vyzkoušet zdarma v průběhu srpna diváci se základními balíčky Základ, Standard i Premium jako součást pravidelné měsíční promo akce. Od září se stane kanál Epic drama součástí balíčků Standard a Premium natrvalo.

Zákazníci, kteří využívají službu SledovaniTV přes partnera (poskytovatele internetu), jej najdou v srpnu v základních balíčcích a od září v balíčcích Basic, Max, Maxi, Rodinný a Maximální.

„Zaznamenali jsme zvýšený zájem našich zákazníků o prémiový kanál Epic Drama, proto jsme se rozhodli domluvit se s majiteli práv a Epic Drama zařazujeme do naší programové skladby. Věříme, že tímto krokem potěšíme zejména milovníky dobových dramat, historických seriálů a filmů,“ uvedl vedoucí marketingu společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

autor: lukpo
Spustit audio

Související